Elisborg

En blogg om inredning, renovering och vardagen i vår lilla familj.

Slut på semestern =(

Publicerad 2008-07-27 20:39:54 i Allmänt,

Imorgon börjar vardagen igen... De här två veckorna gick väldigt fort, ibland vore det skönt att ha ett jobb där man kunde ta ut sina sex veckor i ett sträck. Men man kan inte få allt. Första semesterveckan var det inte så bra väder, så jag passade på att sova massor. Trist, men välbehövligt. Andra veckan har vi tillbringat vid sjön. Hur mysigt som helst, tom jag har plaskat runt i vattnet. Det är en liten källsjö med klart och i vanliga fall ganska kallt vatten. Men igår var det några som hade med sig en badtermometer, och det var hela 25 grader!

Idag har det åskat och regnat på em, och det var välbehövligt. Jag älskar värmen, men när jag jobbar så får det gärna vara lite lagom.

Vi har en massa bilder i kameran som kommer upp här så fort vi hinner.

Ha det gott!

SEMESTER!!!

Publicerad 2008-07-14 17:25:01 i Övrigt,

Hääärligt, nu ska jag ha semester i två hela veckor! Semestern började lite jobbigt med ett akut besök hos farbror doktorn, i fredags. Och jag gillar INTE sjukhus, och allt vad de innebär. Men nu är jag iaf hemma, och blir jag inte sämre så får jag vara hemma. Hoppas verkligen att jag mår bra snart, det är så tufft att må dåligt...

Nu när jag har semester ska jag lägga upp bilder som jag har i kameran, på huset och annat skoj. =)

En sådan här maskin har vår stora dotter köpt. (lånad bild, men likadan moped) Så det blir nog en del bilder på hennes framfart på den oxå. Hon har alltid varit motorintresserad, och började köra 4-hjuling som fyraåring, men växlat har hon aldrig gjort. Så det är nytt för henne. Igår kom henner morbrot hit på sin 4-hjuling, och så bar det iväg på långtur. Morbror H, Jonas och Emma, vet inte vem som hade roligast... De såg väldigt nöjda ut hela gänget. =)

Den är 6-växlad, så det är nog inte helt lätt att hålla ordning på. Dessutom väger den 98 kg(nästan dubbelt så mycket som dottern), så hon har lite att bita i. Det är lite skillnad på mopeden jag hade när jag var i hennes ålder... Men det är väll tur att utvecklingen går framåt.

Konsert

Publicerad 2008-07-04 19:58:04 i Övrigt,

Igår var jag med om något som jag aldrig trodde att jag skulle utsätta mig för frivilligt. En jazzkonsert!!!! Jag och vännen M (som reste 12 mil för detta) trodde att vi skulle se Louise Hoffsten, det var vad som stod på reklamen och biljetterna. Och visst, hon var med lite lite. Men allt var jazz, och väldigt mycket instrumentalt... *ryser*

Det såg ut som om vi inte var själva om att vara besvikna. Men nu har vi lärt oss hur man beter sig på jazzkonsert iaf.
1. Blunda och sväng okontrollerat på huvudet, med ett fånigt leende på läpparna.
2. Klappa gärna lite med händerna på knäna, helst i takt med att huvudet svänger.
3. Varje gång någon börjar eller avslutar ett "solo/riff" så klappa i händerna som en galen människa. Jag hade lite svårt för det där att klappa 5-6 gånger i varje låt. Det kändes som att man klappade för att man hoppades att de skulle förstå att vi hört nog... =)

Men jag hade trevligt sällskap så det var helt ok ändå, men nästa gång tror jag vi hoppar över jazzen...En väldigt vacker kvinna det är hon, om än märkt av sin sjukdom. Och sjunga det kan hon!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela