Elisborg

En blogg om inredning, renovering och vardagen i vår lilla familj.

PIF

Publicerad 2009-08-26 16:21:29 i Pyssel,

Dax att testa något nytt... PIF (Pay It Forward) heter det. Har du en blogg, och någon pysslig hobby så kan du vara med.

De tre första som lämnar en kommentar på detta inlägg kommer att få en handgjord gåva av mig. Jag vet inte vad presenten kommer att bli och jag kommer kanske inte att skicka den i morgon eller nästa vecka, men jag lovar att sända den inom 365 dagar. Det enda du behöver göra i gengäld är att "PIF":a, genom att lova samma sak på din blogg!

Nu vet jag inte hur många som pysslar med något som kikar här på bloggen, men några kanske det är. Och det kan ju vara vad som helst, så det är lite spännande att prova. Det är ca 40 olika ip-adresser varje dag som är inne på bloggen, så nu hoppas jag att 3 av er hänger på utmaningen.

Idag gör jag något som jag inte gjort på mååånga år, jag tvättar i en allmän tvättstuga. Ja, jag tvättar i lägenheten oxå, för att det ska gå lite fortare. Det är skönt att komma igenom tvättberget som växer så himla fort. Melwins omogna magmun gör att vi tvättar 2-3 maskiner om dagen för att tvättberget inte ska växa. Och missar vi att tvätta en dag så är det hopplöst att komma ifatt. Sedan ska allt vikas och strykas och in på sina hyllor, innan vi börjar om igen. Nu är det här egentligen inget jag klagar på, för i övrigt har jag friska pigga barn och magmunnen kommer ju att mogna. Men idag känns det bra att hinna tvätta ALLT, klädslarna till sofforna, mattor och kuddar. (Det är ju inte bara han och jag som duschar i illaluktande kaskader) Sänkläderna kommer vara tvättade och manglade innan kvällen är slut. (jag älskar manglade lakan)

Ytterligare en vinst med att tvätta i tvättstugan är att den är i källaren...vi bor högst upp... Maskinen i källaren är klar på 40 minuter, så jag löper som Bolt i trapporna eller kanske inte... Hahaha

Jag fick nyss ett sms från mamma, hon har hittat min gamla rullgardin som jag hade då jag var liten. Den är i stort sett identisk med landskapstyget jag syr kläder av. Då blev jag glad, för den är så fin. =)

Nu är det dax att springa ett pass i trapporna igen.

Ha det gott!!!

Kommentarer

Postat av: Ingela

Publicerad 2009-08-26 20:02:18

Haha, då var man först. Spännande med PIF. jag ska läsa på vad det är. Jag håller också på med lite pyssel så vi får se vad det blir. Ha en trevlig tvättstugestund hälsar Ingela

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-08-26 21:40:12

Jag pysslar inte (iallafall inte med nåt som jag skrivit om på bloggen) så jag anmäler mig inte till PIF. Ville bara skriva att jag tycker det är en kul idé.

Och jag förstår känslan av att vilja använda den allmänna tvättstugan så man får rent i tvättkorgen nån gång. Även om det inte är tomt så länge så är det skönt ett tag iallafall :)

Postat av: Bettina

Publicerad 2009-09-07 12:34:13

Jag är barnboksillustratör så jag kan ju måla en fin bild - så visst jag är gärna med....

Postat av: Gisela

Publicerad 2009-09-08 11:17:19

Vad roligt att några hänger på. =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela