Elisborg

En blogg om inredning, renovering och vardagen i vår lilla familj.

Har julen varit bra?

Publicerad 2009-12-27 17:09:31 i Familj/vänner,

Här har det varit både och skulle jag vilja säga. Jag väljer dock att minnas de positiva sakerna och personerna från julen 2009.(de negativa kommer vi inte ens försöka umgås med mer, det finns gränser för allt...) Vi hade lagom mycket julklappar, och ingen hysteri. Jag fick helt perfekta julklappar i år. En riktig skräddarsax OCH en resa till Syfestivalen i februari. Tack snälla maken eller om det var tomten...

Vi åkte till stugan på julafton, och vi är fortfarande kvar. Det är massor av härlig snö för barnen att busa i, och Melwin kan sova i sin vagn ute. Symaskinerna fick följa med, och de har fått jobba ganska många timmar redan. Bilder på det finns på http://www.pysseltilma.blogspot.com/.

På juldagen blev det race med storebrors bandvagn, det är hur kul som helst. =)

Det finns en film på youtube från sportlovet, om man söker på järnboås. Det blir nog en film till gissar jag... På sportlovet var Melwin bara en vecka, så då fick jag titta på... Men nu åkte jag med, alla barnen åkte bob efter och mamma, syster och Emma åkte bak i vagnen. Så här får ni se en osminkad version av mig, och inte har jag kammat mig heller. Men det är min bror som är orakad, jag är den andra... HahahaMan blir trött av lantluften, och lilleman orkade inte riktigt hålla sig vaken hela Robinsson. =) Tildas kommentar var så gullig tycker jag "Tänk vad jag är lycklig, som har en lillebror som tycker så här mycket om mig" Han avgudar verkligen sina systrar, och de passar upp på hans minsta vink... Inte så konstigt att den här lilla killen har fått smeknamnet Prinsen i vår släkt kanske... Hahaha. Men det är ju så det blir när man är en liten sladdis.


God fortsättning!

Det bidde inget hus...

Publicerad 2009-12-17 14:58:57 i Allmänt,

Vi blev överbjudna med 150 000 från vårt första bud, och det är 50 000kr mer än vad vi sagt som högsta bud. Om man inte har så höga krav, så kan man ju bo i det som det är. Men för oss som inte kan tänka oss det, skulle det bli ett för högt pris efter renoveringarna. Så vi får fortsätta spara pengar och leta hus, vårt drömhus finns säkert därute någonstans...

 Kicking Dirt 

Ha det gott!

Pirrigt i magen...!!!

Publicerad 2009-12-17 11:05:24 i Familj/vänner,

Nu på fm har jag pratat med både mäklaren och snickaren. Men väntar fortfarande på besked från banken... hon satt i möte när jag ringde. Jag lade iaf ett bud, om än ganska så långt från utgångspriset. Men vi har gjort massor av beräkningar, och vet vad vi är beredda att ge. Vill någon ge mer eller att köparen inte accepterar, så backar vi ur. För vi är inte beredda att betala som om det vore klart att flytta in och bo i huset, även om vi gärna vill ha det. Det är otroligt mycket jobb och pengar som behöver till för att det ska bli bra.

Får vi huset till det vi vill, så finns det iaf stora chanser till att det kommer bli ett mycket charmigt hem. =) Jag hoppas att det går vår väg. 2009 har varit ett prövningarnas år för oss med arbetslöshet och ryggmärgsskada. Min skada i ryggen har jag inte nämnt så mycket... men den har ställt till enorma bekymmer det här året. Jag har inte klarat av mer än det allra nödvändigaste, haft svårt att gå och köra bil bla. Det var mycket därför vi flyttade in till stan, även om jag inte berättade det här.

Så nu hoppas vi att 2010 kan få bli året då vi båda får jobb, och ett bra boende för våra barn och oss.

Ha det gott!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela