Elisborg

En blogg om inredning, renovering och vardagen i vår lilla familj.

Husvisning

Publicerad 2009-05-20 18:24:40 i Renovering,

Igår fick vi komma på visning av det som vi faktiskt trodde kunde bli vårt nya hem... Men vi blev väldigt besvikna. Alla utom Tilda som kollade på helt andra saker än oss andra... Hon for runt som en jojjo i huset ner i källaren och upp på övervåningen, hon pratade mest av oss alla med mäklaren och sedan konstaterade hon enkelt att det finns INGET negativt med det här huset. Så hon ville slå till direkt. Men Jonas och jag gillade inte alls köket och det var konstiga materialval lite överallt. Läskigast var nog badrummet, som verkligen var amatörrenoverat... Sådant kan bli dyyyrt. Utsidan och priset hade fått våra förväntningar att vara ganska höga.

Så nu är vi på ruta ett igen, och får fortsätta vår jakt på det "perfekta" huset. Positivt är ju att vi hinner spara lite mer pengar tills det rätta huset verkligen dyker upp. Så tills dess fortsätter vi att trängas här i vår lilla koja. =) Det funkar ett par år till...

Vi har fått hem en byggställning och ska börja måla om kojan, så att den ser lite mindre "ruffig" ut. En balkong ska det oxå bli igen, sedan får vi se om det hinns med några fönster oxå. Emma håller på att olja in trappan, och ytterdörren ska få sin riktiga färg. (den är bara grundmålad just nu...) Så vi har jobb den här sommaren oxå.

Ha det gott!

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-05-21 20:14:51

Nej vad tråkigt att huset visade sig vara en besvikelse :(

Hoppas ni hittar ert drömhus snart,,,,eller så kommer ni på att huset på landet är ert drömhus och stannar där :)

Kram

Postat av: M-L

Publicerad 2009-05-22 12:26:06

Vem vet vad som väntar bakom nästa krök? Det finns nog ett hus där ute som väntar, när tiden är rätt!!

Hoppas ni får en fin helg! Kram MarieLouise

Postat av: Åsa (Valerina)

Publicerad 2009-05-28 13:44:11

Ser nu att det första inlägget här saknar signatur,,,,det var jag som skrev det. Ibland ramlar namnet bort när man börjar skriva i kommentarsrutan har jag märkt.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela