Elisborg

En blogg om inredning, renovering och vardagen i vår lilla familj.

Borta bra, men hemma bäst!!!

Publicerad 2010-05-27 16:13:45 i Övrigt,

Nu är min första jobbresa avklarad också. Det var hur jobbigt som helst att vara hemifrån... Sådan här hemlängtan har jag nog aldrig känt!!! Men nu är jag hemma igen, och det är underbart. Kursen var ganska bra, så lite nytta kommer jag nog få av de här dagarna iaf. Företaget har en lägenhet i Sundbyberg på 157 kvm, så det fanns gott om plats. Gott om plats och gott om fritid, men inga pysselsaker... Inte konstigt att man längtar hem. =) Dåligt samvete får man ju oxå när man sjunker ner i soffan med en bok klockan 5. Samtidigt som man vet att den äkta hälften jäktar som mest för att hämta barn och ordna med mat plus alla andra måsten som hör till i en 3-barnsfamilj, en vanlig vardag.

Jag hann gå lite på stan, och det är otroligt mycket som kretsar runt ett visst bröllop. =) En häftig sak som jag råkade få se, var en övning med den ridande orkestern. De stoppade upp all trafik i centrala sthlm när de kom ridande på sina blanka hästar. Det var lite maffigt faktiskt. Tänk vad nervösa de måste vara, speciellt Daniel som inte är lika van med all uppståndelse.

Nu till något helt annat... Ikväll är det ett tv-program som är inspelat i huset där vi bor. Kniven mot strupen, heter det. Det ska bli kul att se. (hoppas att jag inte dyker upp i rutan...) Min kollega var där och åt, så hon borde vara med lite iaf. =) Häftigt!!!

Ha det gott!!!

Vill vi lämna det här?

Publicerad 2010-05-23 14:44:36 i Övrigt,

Igår satt jag på terassen en stund och solade, när lilleman sov middag. (Jonas var i stugan som vanligt, för han tycker ju det är lite jobbigt i lägenheten...) Och även om jag av hela mitt hjärta vill få köpa huset vi tittat på, så finns det inte mycket som slår vår utsikt från terassen. Jag skulle inte bli förvånad om det skulle vara den bästa utsikten i hela vår stad. (vi bor högst upp i stadens högsta hus)Jag kan inte se mig mätt på den här utsikten! Den skiftar så beroende på vilken tid på dygnet, väder och årstid.

Men jag är ganska trött på att betala massor med pengar till hyresvärden, och att behöva tänka på att inte störa grannar med musik och bus. Jag vill kunna starta grillen varje sommarkväll, utan att behöva åka ut till stugan. Så jag hoppas trots den vackra utsikten på att vi om någon vecka är ägare till ett vackert gammalt hus. <3

Ha det gott!!!

Raggarkungen

Publicerad 2010-05-23 14:25:23 i Övrigt,

Igår var det vårmönstring i grannstaden, en rolig tradition. Det är massor av fina gamla bilar som cruisar fram och tillbaka genom staden, och hur mycket folk som helst som är ute och tittar. Vi åkte ett par varv med mina föräldrar i deras Impala, det är riktigt skoj. =) För lilleman var det premiär, och han kände sig nog som en riktig raggarkung... Han fick sitta fram hos mormor och morfar utan bälte, bara det var nog lite spännande. Han gillade musiken och dansade lite, vinkade till folk, härmade bilar och verkade allmänt nöjd med tillvaron som raggare... =)

Här kan ni få se några bilder från kvällen.

Raggarkungen tittar på sin morfar med något som verkar vara både beundran och lite funderingar om vad som händer...


Lite bus med mormor är ju oxå skoj. =)Lilleman och morfar.Ha det gott!!!

 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela