Elisborg

En blogg om inredning, renovering och vardagen i vår lilla familj.

Vad händer...???

Publicerad 2011-07-29 13:01:48 i Övrigt,

Det är något skumt med tekniken i vårt hem, eller oxå börjar den bara bli lite sliten... Det började med att lilleman kastade min iPhone i backen så att glaset blev skrot. Jonas försökte byta glaset, men då slutade hela telefonen funka... Enligt honom beror det inte på glasbytet... men jag anar ett samband ändå... ;-)

Sedan lade den bärbara datorn av, och vägrar starta igen. Den var gammal, men har fungerat bra ändå. Så nu har vi vår stationära dator som står på Tildas rum att samsas om. Vi är ju ganska många som vill använda den... Men, men bätter än ingenting.

Som om inte det räcker så slog jag ner fjärrkontrollen till Tv-boxen häromdagen. Efter alla smällar som den fått tidigare så valde den att helt sluta fungera nu. Och jag lyckdes dessutom titta på kanalen Star just då!!! Allvarligt, hur lyckades jag med det??? Jag minns inte en enda gång som jag tittat på den kanalen, och nu är det den enda vi har... *suck* Vi har lånat flera fjärrkontroller av andra, men ingen funkar på vår box... Hoppas vi får en ny med posten idag, det är ju lite mysigt att kolla på Tv på kvällen.

Annars springer tiden fort på semestern, snart är andra veckan över och jag går in på den tredje och sista för den här sommaren. Men Jonas ska oxå vara ledig nu, så det kommer nog kännas mer som semester än de första två. Vi ska inte resa någonstanns utan åka mellan stugan och huset lite som vi känner för.

Nu ska jag gå och se om jag kan få till lite lunch, eller om spisen brinner upp då... Jag törs snart inte röra något tekniskt... =/

Ha det gott!!!

Semester

Publicerad 2011-07-19 13:37:19 i Övrigt,

Vilket fint semesterväder jag har... *ironi* Men än så länge känns det ok ändå. Det finns ju en hel del att pyssla med inomhus oxå. =) Men visst hoppas jag på några riktigt härliga soldagar innan det är dags att jobba igen. Idag har jag varit hos mormor och hälsat på, hon skulle få läkarbesök. Smidigt att läkaren åker till boendet en gång i veckan, så de gamla slipper åka till vc för småsaker.

Bus hängde med morfar i garaget när jag var hos mormor. Men de hade inte lekt klart när jag var klar, så jag är alldeles ensam hemma... *ovant* Så nu ska jag inte slösa bort tiden framför datorn, utan gå ut och måla lite på trappan istället. (om det inte hunnit börja regna igen...)

Så här såg lilleman ut sommaren 2009. Lilla plutt!!! <3
Ha det gott!!!

Hallå, någon som minns mig?

Publicerad 2011-07-17 18:21:25 i Övrigt,

Jag gissar att de flesta som kikade in till mig ibland, har tröttnat på min urusla uppdatering... Men det blir ju så ibland. =) Vad har hänt sedan sist då? Jobbat en massa som vanligt, mormor har fått en permanent lägenhet på ett äldreboende, jobbet har fått nya lokaler =), J har haft en vecka sem med barnen, nu är det min tur att ha 3 veckor och lilla bus har slutat med blöjor.(eller han håller på iaf) En kort sammanfattning på de sista veckorna. Spännande va??? ;-)

Nya lokalen till jobbet känns riktigt bra. De ligger centralt och blir helt nyrenoverad. Flytten blir i månadsskiftet aug/sept, hoppas vi kommer trivas där. Nu har vi små mörka lokaler utan bra förvaring. Och jag avskyr verkligen att inte kunna ha struktur... Nu kommer jag kunna det. =) Det går tydligen ett rykte i vår lilla stad att det är jag som ska ta över lokalen, och ha mitt pyssel i. Men det är alltså helt fel, det är mitt riktiga jobb som ska flytta dit. =)

Idag tog Bus och jag bussen till Örebro där vi mötte J, sedan var vi i stadsparken och på Stora Holmen i ett antal timmar. Sonen var väldigt nöjd med att åka buss, lilleputt-tåg, båt och karusell... Han är helt galen i allt med motor. Även symaskinen är kul, så igår satt han i mitt knä medans vi sydde lite nya kläder till honom. Han sköter fix-knappen och plockar ur nålarna när jag kör. =) Trevligt med sällis. <3

En sak till har ju hänt. Vi har blivit med kisseunge. =) Hon är så söt, och kommer flytta hem till oss i september då hon blir 12 veckor. Nu ska vi enas om ett namn oxå, det är inte så lätt.

Nu ska jag tvätta av min son, han har rester av allt han ätit under dagen runt munnen tror jag...

Ha det gott!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela