Elisborg

En blogg om inredning, renovering och vardagen i vår lilla familj.

Loppis

Publicerad 2011-05-28 06:13:58 i Övrigt,

Idag kl. 10-18 är det kvartersloppis i Nora. Det är Villagatan, Nygatan som har loppis i trädgårdarna. På Villagatan 17 hittar ni oss, och vi kommer förutom vanliga loppisprylar även ha helt nya Mykidoo-kläder till halva priset och Tilmabus med 20% rabatt. (gäller ej nybeställningar)

Välkomna!!!

Vilken social helg!

Publicerad 2011-05-08 13:28:57 i Övrigt,

Undrar just om det är solen som lockar ut oss och ser till att vi får ett socialt liv igen. Trevligt är det iaf. =) Igår hann vi med fika i chefens sommarstuga, fika hos storebror och ett besök i vår lilla stuga innan vi for hem till huset och grillen. Idag har vi redan nu när klockan är ett haft både fikafrämmande och varit på fotbollsmatch. En social helg helt enkelt. =)

Det var T som hade sin första match, och hon hade en stor fanclub med sig. Hennes pappa, bonusmamma, farfar, jag, Jonas, Melwin, Emma, Alex och Emmas pappa. Vi är en stor modern familj. ;-) T lyckades få iväg en boll rakt i huvudet på en medspelare, men det gick bra som tur var!!! De har inte alltid koll på vart bollen far iväg...

I eftermiddag ska jag nog pyssla lite i trädgården, för jag har fått både pallkragar och gamla fönster.*jippie!!!* Av pallkragarna blir det trädgårdsland och av fönstren ett drivhus/växthus. Jonas tycker det kan bli ett bra terapijobb för mig...!!! Grejen är att jag är hyfsad på att göra ritningar, måla, tapetsera och kakla, men snickra är jag inte så skicklig på... Jag är helt enkelt dålig på riktigt, så vi får se hur det går. Jonas kanske hjälper till om jag ber snällt. =) Eller när han ser hur knasigt det blir... =/

Många projekt är på gång just nu, både inne och ute. Ska försöka slutföra något iaf innan vi drar igång altanprojektet. Tänk om man hade obegränsat med tid och pengar, vad fint det skulle kunna bli då. Jag hoppas fortfarande på att vinna på Triss. =)

Nej nu tänker jag inte sitta här och surfa, utan gå ut och njuta av solen och värmen.

Ha det gott!!!

Konsten att säga ifrån...

Publicerad 2011-05-07 09:23:49 i Övrigt,

Jag tror inte att jag är unik på något sätt, utan att vi är många som har lite problem med att sätta gränser runt oss själva. Jag har med hjälp av terapi faktiskt blivit bättre på det, men har lååångt kvar. Det blev jag pinsamt medveten om då jag i torsdags var på VC och har sabbat allt jobb de och jag gjort genom att ta på mig för mycket jobb i kombination med en sorg i familjen... =(

Jag vart helt knäckt när de på VC krävde att jag skulle gå till chefen och kräva lättad arbetsbörda. Försökte förklara att jag kommer få sparken då...!!!???*dramaqueen* Och vad hände när jag med tårarna bakom ögonlocken tog upp arbetssituationen med chefen??? Ja, inte fick jag sparken iaf... =) Hon sade bara att hon oxå sett att jag har för mycket på mitt bord, och jag fick plocka bort överskottet med omedelbar verkan. Sedan ringde hon arbetsförmedlingen och vi kommer förhoppningsvis snart få en ny medarbetare som kan avlasta oss. =)

Så nu undrar jag varför jag inte sagt ifrån tidigare!!! Det var ju bara i min prestationshjärna som chefen skulle kräva att jag jobbar 200%... Men bättre sent än aldrig. Och det är ju så att jag tycker att jag har ett väldigt roligt jobb, och jag älskar att lära mig nya saker och få utmaningar. Då är det lätt att ta på sig för mycket saker på en gång. =/ Egentligen VILL jag göra alla 200%, men nu har jag fått välja bort ett stort jobb till förmån för hälsan.

Och helt ärligt så räcker det att jobba 100%, även om man har ett intressant jobb. =)

Nu ringde telefonen, och beskedet att min mormor är på väg i ambulans till sjukhuset igen... Hur mycket lidande ska en och samma människa behöva utstå? Stackars älskade lilla mormor!!! <3 Nu känner jag för att radera hela inlägget, för mina små bekymmer är verkligen SMÅ när man sätter dem mot hälsan!!!

Var rädda om er och dem ni har kära!


Ha det gott!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela