Elisborg

En blogg om inredning, renovering och vardagen i vår lilla familj.

Fyndat!

Publicerad 2013-10-22 06:09:30 i Inredning, Köpstopp, Pyssel, Renovering, Övrigt,

Mitt syrum behöver ändras om lite. Dels är fondväggen en barntapet, men det behövs även mer förvaring och ett annat smalare bord. Nu har jag vårt gamla matrumsbord. Och det tar upp för mycket plats i det ganska lilla rummet.

Jag har en ide om ett målat vitrinskåp, i en speciell modell. Igår fick vi tag på just ett sådant skåp för 400:-. Så det är här hemma nu och väntar på färg som är beställd. Hoppas det blir som jag tänkt mig!

Tapeten hade vi hemma sedan en annan renovering, och det nya bordet och hyllorna ska vi bygga själva. Det ska bli skönt att få mer förvaring. Eg har jag bra förvaring, men efter alla tyger jag köpte nästan gratis på en utförsäljning så blev det väldigt trångt... 

I det nya skåpet är tanken att jag ska ha sådant som är färdigt. Sådant som jag tänkt mig till presenter, eller sytt till om jag ska vara med på någon marknad igen. De sakerna har jag i påsar just nu, och då blir det lätt att man glömmer vad man faktiskt har. :-)

Det kommer förhoppningsvis bli ännu roligare att sy, när rummet blir som jag vill ha det. :-)

Ha det gott!

Kreativ helg.

Publicerad 2013-10-20 19:26:56 i Familj/vänner, Pyssel, Övrigt,

Som jag skrev i förra inlägget så har jag gjort 7 necessärer, till presenter och julklappar. Idag kände jag fortfarande sylust. Så när vi for ut till stugan för att pimpa bilen med tre välbehövliga extraljus, tog jag med mig tyger och overlock. Båda amningstopparna hann bli klara. Och en ordentlig stund med bebisgos blev det oxå. Hon är så söt att man inte kan sluta titta på henne! <3


Ha det gott!

Tomteverkstad

Publicerad 2013-10-20 07:09:12 i Familj/vänner, Pyssel, Övrigt,

Igår hade jag en perfekt lördag! Sonen och jag var själva hemma, och han växlade mellan att leka med sina bilar och pyssla med mig i syrummet. När jag satt själv hade jag Real Housewives på datorn och sydde necessärer. 

Mitt i pysslet kom en kompis förbi, och vi satt mitt i tomteverkstan och snick-snackade en stund. En riktigt avslappnande lördag, utan krav och måsten. Det enda jag saknade var en promenad, men efter en vurpa för två veckor sedan så gör foten fortfarande för ont... Jag borde kanske åkt och röntgat iaf... Men, men lätt att vara efterklok!

Idag ska jag sy till svägerskan, och sedan åka och hälsa på barnens pyttekusin! <3

Så här blev necessererna. Jag sydde sju i tre olika storlekar. Lite tuffa tycker tom jag som inte gillar döskallar att de blev. :-)

Ha det gott!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela