Elisborg

En blogg om inredning, renovering och vardagen i vår lilla familj.

Gott Nytt År!

Publicerad 2014-12-31 08:13:08 i Övrigt,

Snart har vi ett helt nytt år! Nytt med många möjligheter. Här i vår familj har vi tänkt att 2015 är året vi inser att vi inte är 20år längre och därför inte kan äta vad som helst när som helst... Vi började redan på annandagen faktiskt, och byter helt enkelt ut ett mål om dagen mot Modifast. 

Vi kommer unna oss gott till helgen och på kalas, och inte gå hungriga. Men försöka göra bättre val och motionera mera. Jonas har inte så mycket att jobba med, men 6kg har han som mål själv har jag hiskeliga 15...🙈 Men det ska vi fixa. De soppor och puddingar vi testat är dessutom riktigt goda. På jobbet där jag ofta äter lunch själv känns det här som en väldigt bra lösning. Det går fort och då får Charlie och jag längre promenadtid. 

Mitt mål är 0,5kg/vecka. Det behöver inte gå fort utan vi vill hitta ett sätt som är hållbart och funkar. Motion blir hundpromenader med eller utan stavar, cykling, tantgympan och buggkurs. 

Igår köpte jag nya kläder som är 1-2storlekar för små!!! 😝 De är mitt första mål att komma i. Eller jag kommer i dem nu oxå, men de sitter inte snyggt!!!

Galet snygga byxor från Chill Norway! Med Converse till vardagssnyggt och stövletter med lite klack för att bli lite mer uppklädd. Det är ett tungt fall i den, och den har blixtlås bak i nacken som snygg detalj. 


Hoppas alla får ett fint nyårsfirande och ett Gott Nytt 2015! ❤️

Ha det gott!

God fortsättning!

Publicerad 2014-12-26 07:10:47 i Allmänt, Familj/vänner, Övrigt,

Hoppas alla haft en fin och bra jul! Det har vi haft. Jag har väldigt svårt för hysteri kring klappar och så, men här blev det en ganska lagom nivå ändå. Idag tror jag vi ska fira lite med Bus kusiner, men i övrigt är vi färdigfirade för i år. 

Kylan ute gör att jag nog måste tillbringa några timmar i syrummet oxå. Charlie har vuxit ur sina varma overaller. Så någon i fleece och gärna en i bävernylon skulle vara bra.

God fortsättning som sagt! Och ta tillvara på ledigheten ordentligt!!!

Ha det gott! ❤️

Lucia

Publicerad 2014-12-13 09:31:33 i Övrigt,

Här kommer det utlovade inlägget Ann-Christine! 😄 Vi sprang på varandra på Ica, och jag lovade att skärpa mig med bloggningen. 😉 Och Du, jag menar det jag sade. Det Du gjort och gör är stort, och jag beundrar din styrka! ❤️ Jag hänger gärna med dig och mamma på hundpromenad någon dag, det lät som din Julia och Charlie skulle kunna ha kul ihop. 👍

Det är redan 13:e december och Lucia! Bristen på snö gör att jag inte har någon julkänsla alls. Idag ska vi hugga adventsgranar, granris och hämta mossa att dekorera våra trädgårdar med. Kanske kommer en liten känsla då iaf. Igår gjorde jag delarna till ett pepparkakshus, så det ska monteras idag oxå. Bus har beställt en godisfabrik, så det är vad jag försöker knåpa ihop... Vi får se om jag klarar det. Själv är jag mer förtjust i sekelskiftesvillan, liknande den jag gjorde förra året. Men i år fick den lille herrn i huset bestämma. ❤️
Så här såg det ut förra året:Förra helgen stod jag och min kompis Marie på julmarknad i Nora. Kallt men väldigt roligt! Så här såg det ut hos oss. Jag har massor av mössor och annat kvar som jag rear ut nu. Om någon är intresserad. 🎅🎁🎄
Jag hade med mössor i mitt egendesignade tyg på marknaden. Det kändes speciellt att sälja faktiskt. 😊
Igår testade jag att sy ett halsband till Charlie. Det blev ganska ok för att vara första, några förändringar blir det som vanligt till nästa. 😉 Det var lite kul när Jonas skulle gå ut med honom och suckade, har du köpt ett halsband till... Hehehe Nix, sytt av material jag hade i syrummet sedan tidigare. 😉
Så här blev det.
Ha det gott!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela