Elisborg

En blogg om inredning, renovering och vardagen i vår lilla familj.

Ingen valp

Publicerad 2014-02-04 06:08:31 i Familj/vänner, Pyssel, Övrigt,

Valpkullen vi gått och väntat på blev bara två styckna. En som varit perfekt för oss, men som skulle säljas med bibehållen avelsrätt. Och vi vill inte vara styrda av uppfödaren vilka utställningar vi ska vara med på osv. Så vi tackade nej, och letar vidare.

I lördags skrev jag att jag skulle försöka mig på virkning. Och jag försökte och försökte. Det femte försöket ser faktiskt ut som en uggla.

Men de första försöken var inte i närheten. Jag blandade ihop fasta maskor och stolpar hej vilt. Till slut tipsade en dam på ett virkforum om att mönstret finns översatt till svenska på en blogg. Då blev det lite lättare. Men utan youtube, Google och ett helt gäng glada virktjejer på forumet hade jag nog misslyckats helt!!!

Kul var det iaf, så jag misstänker att det blir en syssla jag kommer roa mig med framför tvn. :-) Och nu när jag vet hur man gör, kommer de kanske inte ta 9timmar att göra heller... Hahaha

Ha det gott!!!

Kommentarer

Postat av: Cattis

Publicerad 2014-02-04 21:38:50

Ha ha det låter som när jag skulle virka för första gången (utan syslöjdslärare till hands). Jag har ett fönster uppe för varje sorts maska som finns tror jag :)

Svar: Skönt att det inte bara är jag då... ;-) jag tyckte jag gjort exakt som det stod i mönstret, och så hade jag gjort helt fel maskor... Hahaha
Järnboås

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela