Elisborg

En blogg om inredning, renovering och vardagen i vår lilla familj.

Shoppingkväll

Publicerad 2014-11-28 07:07:01 i Allmänt, Familj/vänner, Övrigt,

Igår blev det shopping i stora staden Örebro. Det var massor med rea och skyltat om Black friday, som jag inte fattat vad det är... Men några julklappar, och välbehövliga kläder och skor följde med oss hem.

Jag har nämligen rusat upp i vikt efter att jag drog ut mina trasiga tänder. Dels är det lättare att äta utan tandvärk, men även smaken av var är borta och jag har slutat kräkas varje dag som jag gjorde sista halvåret... Så ett par jeans, och två röda tjocka strumpbyxor att matcha julklänningen med fick utöka min garderob. Vikten får jag ta tag i efter jul. Tills dess tänker jag njuta av allt gott. 😉

Nu blir det jobb i några timmar hemifrån, och sedan uppmärkning av kläder inför julmarknaden. Just ja, måste åka och växla pengar oxå. Jättepirrigt att stå på marknad är det iaf. 

Ha det gott!

Badrum

Publicerad 2014-11-24 18:27:10 i Familj/vänner, Renovering, Övrigt,

Vårt badrum/toalett är liten som en garderob, och börjar bli lite sliten. Jag tycker att det börjar bli dags att renovera och få till några bra förvaringslösningar. 

Jag googlade på pyttelitet badrum för inspiration, och blev ganska förvånad när tre bilder från stugan dök upp i flödet. 😂😂😂 Nu har vi dusch, men önskar oss ett badkar och en takdusch. Jag är svag för marockanskt kakel, så det vill jag ha på golvet och något gammalt skåp att sätta handfatet på. 

Den här bilden är lik vårt badrum i planlösningen, vårt är ännu smalare dock. 
Lånad bild från nätet:

Undrar vart man hittar något snyggt sittbadkar. Är det bara djupt, så gör det inget om det är kort.👍

Ha det gott!

Kreativiteten som försvann...

Publicerad 2014-11-19 06:04:12 i Familj/vänner, Pyssel, Övrigt,

Usch, jag blev riktigt orolig ett tag. Jag tappade helt lust och ork att pyssla. Det som är så starkt i mig annars. Den försvann samma morgon som jag kom till jobbet och fick veta att vi haft inbrott. Jag ville bara ligga i sängen och titta i taket, orkade ingenting när jag inte var på jobbet. Otäckt likt känslan när jag hade utmattningsdepression... Och så vill jag inte må, jag vill vara pigg med energi!

Men mina fina vänner och min svägerska förstod vad jag behövde, och tvingade med mig på ett glatt gympapass i söndags. Det mår kropp och själ bra av, detta pass är vid stugan och bara kända vänliga ansikten. ❤️ När jag kom hem därifrån kände jag äntligen lite glädje och energi, efter 4 dygn i dvala... Tack för det älskade vänner!

Och igår kom pysselinspirationen tillbaka med full kraft. Då mina egendesignade tyger äntligen kom hem, och de är så fina! Nu är jag jättesugen på att göra ytterligare ett, som ligger i hjärnan på "kö". 😉 Hur som helst dessa två som jag fick hem nu är på en dalia i vår trädgård. Jag älskar vattendropparna på bladen. Dem har Bus sprayat på med blomsprutan. 👍

Så här ser de ut.
Ha det gott!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela