Elisborg

En blogg om inredning, renovering och vardagen i vår lilla familj.

Mer husbilder

Publicerad 2008-11-30 17:17:52 i Inredning,

Bloggen har mest liknat en klagomur över diverse krämpor de sista månaderna... Så nu lägger jag upp lite bilder på hur det ser ut i vår stuga just nu.(det var ju en inredning/renoveringsblogg den var menad att bli...) Stugan är inte alls så "piffad" som jag skulle önska, men det får vi ta när jag mår bättre...

Bilderna är tagna med mobilen, för vår stationära dator är tillbaka på reparation. Så de blev lite mörka...

Jag börjar med nedervåningen.

Här är vardagsrummet, och myshörnan. Det är här sängen kommer att få stå...


Soffdelen


Garderobslösningen, den blir snyggare med en platt-TV. Men vi kan ju inte slänga ut en fullt fungerande TV... (en liten ekonom bor kanske kvar i mig)


Köket, och mitt älskade SMEG- kylskåp. =) Jag blir fortfarande glad av att titta på våra Smeg-prylar, och jag som inte ens gillar prylar. Speciellt inte dyyyra prylar. Jag brukar le lite elakt inom mig när människor berättar om sina dyra prylar, och tycka bättre om billiga saker som är fixade och personliga. Jag hör till typen som hellre har pengarna på banken än spenderade på onödigt dyra prylar. Trist...ja jag vet... Det tyckte min make oxå från början, men han är omvänd... ;-)


Mer kök.


Köksbordet, som vi räddat från furulooken...


Hallen, där dörren inte fått sin vita färg ännu. Ångorna ska tydligen vara skadliga för lillebror, så det får vänta till sommaren... Den gamla dörren satt där vi har jackorna nu.


Hallen igen, fönstret är en favorit i det här rummet. Det är gamla okopplade fönster i hela huset, me like. =)


Övervåningen

Här har vi piffat ännu mindre än på nedervåningen, men jag kan förklara hur det är tänkt. Mycket av grundjobbet är iaf gjort, det fanns inte ens värme där då vi köpte stugan. 

Emmas rum = en av loftgångarna. Här får inte vi styla så värst mycket, jag är förvånad att vi fick ta det här kortet... Man ser halva hennes rum på bilden, men det är ett liiitet krypin. Men hon har nog det mesta som en 15-åring vill ha på rummet: säng, stereo, tv, tv-spel och dator med internet.


Hallen, spaljen a´la 70-tal är borta. Gnistskyddet på golvet ska bytas ut mot en nedfräst skifferplatta.


Mer hall, tapeten är mattsvart med blanksvarta blommor i gammal stil.


Datorhörnan i hallen.


Vårt sovrum. Tvn har vi lånat av Tilda, och den står provisoriskt på ett par trälådor...


Sänggaveln står omålad i garaget, och överkastet är samma som i gamla huset. Det ska bytas ut så fort jag hittat ett jag gillar, eller tyg att sy ett eget av. Vi har även ett pottskåp som väntar på färg, och vi letar efter nattygsbord. Så det är en hel del jobb kvar här som sagt...


Tildas rum, även detta är i en av loftgångarna.


Mer av Tildas rum.


That´s it! Jag har ju sagt att det är en liiiiten koja. =)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela