Elisborg

En blogg om inredning, renovering och vardagen i vår lilla familj.

Flipp eller flopp...

Publicerad 2009-01-29 09:20:00 i Allmänt,

Igår var det sista träffen för föräldragruppen, innan bebisarna börjar födas. Och det blev en riktig flopp... Det var bara jag och de två som skulle informera som kom. Men då fick jag göra min undersökning då istället för idag, så det blev lite bra ändå. =) Nu ska jag bara dit en gång till, och Jonas jobbar sin sista hela vecka nu det är verkligen jättenära!!! Vi ska vara lediga tre veckor tillsammans, det ser jag fram mot. I somras hade vi bara en veckas semester tillsammans. Den veckan tillbringade jag grymt illamående liggandes i soffan. Inte speciellt social med andra ord...

På em tog Tilda och jag bussen till Ö-o för att möta upp Jonas och sedan vidare på dans. De har verkligen lärt sig mycket på de här få gångerna. Det var Hindersmässa i Ö-o, men det orkade inte jag gå på tyvärr. Vi gick till Ohlssons och köpte lite detaljer till skötväskan, och fikade på Supreme istället. Inatt har jag haft så ont att jag mått illa, så tydligen blev det för mycket rörelse ändå.

Idag vill jag börja sy på skötväskan, städa lite och baka en kaka. Det vore skönt att få det fixat innan helgen. Men jag får väll göra så mycket kroppen klarar av. Imorgon ska jag till frisören för klipp och färgning, och sedan är det spa-kväll på Järnboås skola som en kompis ordnat. Och det vore kul att orka vara med en liten stund iaf. Men det får vi se imorgon.  

Ha det gott!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela