Elisborg

En blogg om inredning, renovering och vardagen i vår lilla familj.

Lite bilder från lägenheten.

Publicerad 2009-07-31 22:01:26 i Inredning,

Nu har vi fått nyckeln till lägenheten, och har tillbringat några timmar där. Det känns faktiskt riktigt bra. Jag är glad att vi har stugan kvar, för annars skulle nog jag känna mig instäng iaf. Men stugan är ju alltid 15-20 minuter bort, det känns skönt. Jag har fotat en del, men korten blev inte alls bra. Elen är avstängd tills på måndag, så det var lite mörkt överallt. Om de skulle slå på elen idag så skulle vi få betala 1000 kr för snabb service... Och det gör vi INTE, då famlar vi hellre runt i mörkret ett par dagar. ;-) Något som är väldigt bra med den här lyan är alla garderoberna!!! Sex vanliga, en liten och en stor gå-in-garderob OCH ett städskåp!!! Nu har vi två garderober...

Men som sagt, några bilder kan jag visa iaf. Så ser ni ungefär vilken stil det är på lyan. Jag är trött och lat nu, så jag orkar inte vända korten rätt heller. Jag kanske kan ordna det imorgon...

Första bilden är hallen på nedervåningen.


Kakelugnen i vardagsrummet.


Vårt sovrum, med utgång till takterassen.


Tre bilder med utsikten från terassen.


Jonas får laga duschdörren... Jag lyckades dra ur den ur skenan på något vis... Den var säkert trasig innan...hmmm ;-)


Emma gillar att man kan sitta i alla fönstren... Och dessutom spana in vad som händer på torget. =) Ser ni vem som ligger i vänstra hörnet???


Japp, visst är det Melwin. =) Han blev pömsig och somnade för natten på sitt täcke. Han är helt otrolig när han somnar för natten. Efter att den här bilden togs så har vi klätt på honom ytterkläder, stoppat ner honom i bilstolen, i den fick han följa med ut och kolla i garaget, åkt hem till stugan, av med ytterkläderna och överflyttad till sin spjälsäng och killen sover fortfarande. Det har han inte från mig, jag vaknar av minsta ljud.


Nej, nu ska jag duscha och krypa ner under täcket med min bok. Sjöjungfrun av Läckberg, den är riktigt bra även om den är lik hennes andra böcker. =)

Ha det gott!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela