Elisborg

En blogg om inredning, renovering och vardagen i vår lilla familj.

Gäsp!

Publicerad 2010-01-30 15:56:26 i Allmänt,

Idag är jag ungefär lika trött som den här kattungen... Puh... Det har varit dåligt med sömn under ett par veckor med sjuka barn, ett migränanfall, anställningsintervju och allt annat som livet bjuder på. Jag har nog gått mest på vilja, och den tog tydligen slut kl 20.00 igår.*snark* Jag missade hela Let´s Dance... Hela jag känns fortfarande seg, så det kommer bli en slappardag idag. Ett loppisbesök, och ett kort besök i stugan är vad vi presterat än så länge...

På loppisen gick jag en del tillsammans med Tildas bonusmamma, hon hade inte varit där tidigare och passade på idag när Tilda var på hockeyträning. Mina barn har tur, de har bonusföräldrar som älskar dem som sina egna. Som biologisk mamma, blir jag varm i hjärtat av detta!!! Som en av papporna i familjen annorlunda sa. "Jag blir sååå arg när någon säger att två av barnen inte är mina. Det är bara lite biologi som är olik, känslorna är samma!"  

Hatten av till alla engegerade bonusföräldrar!!!
Bravo! 

Intervjun igår var nyttig för att få öva lite, men jag tror inte det blir något. Jag hade inte sökt denna tjänst, som bara är 2 månader lång och börjar om en vecka. Det krockar med Jonas kursstart, om han blir godkänd på måndag. Då skulle Melwin få vara hos en kompis, och det känns bökigt för honom när det inte är ett längre jobb... Melwin har vid två tillfällen under sitt liv varit hos min syster i ca 2 timmar. I övrigt har han aldrig varit ifrån oss, så det känns inte riktigt rätt att bara skicka iväg honom mellan 7-17 varje dag... Men vi kommer söka förskoleplats, och börja ha honom bortlämnad några timmar i veckan under våren. Både för hans och vår skull, så vi lär oss att inte alltid vara tillsammans. =´(

Och så lite om utmaningen:
Jag kikade nyss i veckans matkuvert och blev väldigt glad. Vi har bara gjort över med 750 kr den här veckan. Och då köpte vi ändå 5 tvätt/sköljmedel för 100 kr och godis till helgen. Så 250 kr kan vi lägga i "extraspar-burken", sådant peppar. 

En annan burk som fylls på snabbt är den med mynt. Vi använder inga kort, och all växel hamnar i burken. Jag gissar på minst 100 kr i veckan, det blir 5200 kr på ett år!!! Pengarna räcker till en finare systemkamera. Ett mycket enkelt spartips. =)

Ha det gott!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela