Elisborg

En blogg om inredning, renovering och vardagen i vår lilla familj.

Aktiv helg

Publicerad 2010-09-26 12:11:38 i Övrigt,

Den här helgen har vi hunnit med en hel del, och det känns så himla skönt! Jag har sorterat alla kläder som låg i
säckar sedan flytten, skurat och organiserat i hela huset. Det är fortfarande inte som jag vill att det ska vara, men en bit på väg. Det är bra med en son som drar igång dagarna tidigt, då hinner man mycket. =)

Jag har hunnit med en hel del pysslande oxå. En del som var nästan klart, som jag färdigställde och lite helt nytt. Senare idag tänkte jag sy lite mössor och scarves till lilleman av de nya tygerna. 
 
Igår gjorde jag klart två bodies i stl 62 med applikation på ryggen. Det är tvillingflickor som skall ha dem. Nu syns färgen lite dåligt, men den ena är röd och den andra lila. Hoppas tjejerna ska trivas i dem.
Lilleman har fått en tröja i fordonstyget. (även jeansen är hemsydda) Han gillar tröjan, och ropar biiiil, när han får ta på sig den. =)


Dagens miss... Sydde en tunika till mig själv, i den superfina duvblå velouren. Så långt är allt ok... Men jag chansade lite på måtten och det straffade sig. Den hakar sig på bilringarna!!! USCH!!! Så nu är det jag som slutar ha "lördag hela veckan" och följer med kollegan till gymmet!!!  =´( Det finns ett gym i samma byggnad som vårt kontor, så vi har pratat om att lösa kort där. Då kan man träna i anslutning till jobbet, och förhoppningsvis blir det lättare att ta sig tiden då.
För övrigt så var tyget helt underbart, och jag kommer köpa in mer. Och göra några fler tunikor, i både vuxen och barnstorlek.

Ha det gott!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela