Elisborg

En blogg om inredning, renovering och vardagen i vår lilla familj.

Vilken påsk!!!

Publicerad 2011-04-25 21:56:22 i Övrigt,

Vilket härligt väder vi fick hela påskhelgen!!! Vi har haft en lugn och skön ledighet, det hoppas jag att ni som tittar in här oxå haft. Vi slutade vid lunch i torsdags och packade in oss i bilen direkt för att tillbringa ett par dagar i stugan. För första gången sedan vi flyttade in till stan tyckte jag om att vara där. Men efter två nätter längtade vi hem till huset igen. Jonas jobbade några timmar på påskafton, så då passade det bra att åka hem.

Jonas och Bus åkte ut idag igen för att tvätta bilen, leka i kojan och hoppa studsmatta. I år uppskattar han verkligen att leka ute, han är ingen bebis längre... Jag stannade hemma i stan och tränade Zumba, läste bok och sov middag!!! Det är verkligen lyxigt att få göra sådant i lugn och ro ibland. Men efter ett par timmar började jag längta efter dem...

I lördags vaknade jag med en sjuk träningsvärk på baksidan av armarna, och kunde inte förstå varför. Vi grubblade en del över mysteriet och hade förslag som att sängen är för hård och ger mig ont och att jag krattat lite dagen innan... Men inget av de alternativen var rätt, för anledningen var studsmattan. Nog för att det är sjukt många fjädrar att spänna fast, men inte trodde jag att jag skulle få den träningsvärken... *rodnar* Jag får helt enkelt låtsas att fjädrarna är extremt hårda, för inte är det väll mina armmuskler (eller brist på dem) som är problemet...???

Det känns som en ovanligt avslappnad Påsk, varje minut var inte uppstyrd som det blir vissa år. Vi hade faktiskt samlat alla måsten på en dag, och använde de andra tre till att bara vara. Lite ur rutinerna har vi visst hamnat oxå, för klockan är snart 22 och lilleman är fortfarande vaken... Stackarn kommer vara trött när klockan ringer imorgon bitti.

Ha det gott!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela