Elisborg

En blogg om inredning, renovering och vardagen i vår lilla familj.

Tröttheten

Publicerad 2011-08-25 10:21:19 i Övrigt,

Jahopp, nu har jag fått veta varför jag varit så himla trött hela sommaren. Jag har borrelia!!! En äcklig sjuka som jag fått av en fästing, som jag inte ens märkt att den suttit på mig... Nu börjar nästa jobbiga, att ta medicin. Jag ogillar det, och har inte ens tagit alvedon på 2,5 år.(senast var när jag gjort kejsarsnitt) Så att nu få i mig 3 tabletter om dagen i 10 dagar känns jättejobbigt. Men jag vet att jag måste, trots det är jag värre än ett litet barn just nu. Vill lägga mig på golvet och sparka och skrika "JAG VILL INTE"!!! Men jag antar att det inte hjälper... ;-) Så om någon av er som läser här har något lugnande att berätta om Borrelia eller penicillin(Kåvepenin) skriv gärna en liten rad.

Just nu är jag glad att jag har det jobb jag har, för jag kan sitta hemma och jobba så mycket jag orkar innan jag piggnat till helt igen. Jag är inte så dålig att jag behöver vara sjukskriven, men för trött för att orka med tempot på kontoret. =)

I helgen är det Nora-marken, hoppas det blir fint väder. Det brukar inte bli så mycket shopping för oss, men några blommor, lite godis, ballong till Melwin och karuseller brukar det bli iaf.

Ha det gott!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela