Elisborg

En blogg om inredning, renovering och vardagen i vår lilla familj.

Jobb, jobb, jobb...

Publicerad 2011-01-29 12:16:56 i Övrigt,

Just nu är det mycket som kretsar kring jobb i vår familj. Emma jobbar/praktiserar två dagar i veckan på ICA i vår stad. Det är roligt att höra och se hur hon växer med uppgiften. Jonas har fått lärlingsplats på elfirman där han praktiserat, och är också uppfylld av nya arbetsuppgifter och nya roliga arbetskompisar. Själv har jag varit på utbildning i Stockholm två dagar den här veckan, och kommer från och med nu kunna/få göra även bokslut och årsredovisningar till mina kunder. Det känns kanon!!! Våren är en intensiv tid på en redovisningsbyrå, så nu gäller det att jobba på. =) Me like a lot!!!

Jag jobbar ju även med min lilla firma. Och det kommer in beställningar i en alldeles lagom takt. =)

Köpstoppet då...??? Det går faktiskt utmärkt!!! Den här månaden har vi amorterat nästan 10 000kr extra!!! Och det kommer ju ge effekt i framtiden. =) Det ser jag som en typ av sparande. Jag har gjort exelblad, där vi fyller i varje månad hur mycket skulderna sjunker. Kontrollfreaket i familjen (alltså jag) bara myser... Hahaha Nu måste vi sätta undan pengar till service av bilen inför besiktningen. Och till sommarens husprojekt. De saker som vi/jag vill göra i sommar:
- Bygga altan, eller minst trädäcket iaf
- Rusta upp förrådet, där taket håller på att rasa in.
- Dränera om ett hörn, som är odränerat just nu.
- Gräva bort den döda granhäcken på baksidan och plantera en ny.(tur att jag har en pappa med grävmaskin... det underlättar ju trädtårdsarbetet... ;-))
- Måla trapporna vita.
- Rusta fönstren på södergaveln.
- Plus en massa annat småfix... som blommor, trädgårdsland och lekplats till barnen. Jag vill ha en trädgård där man kan både sätta sig med ett glas vin och bara njuta men även leka, stoja och spela fotboll i. =)

Hälsolöftet hmmm...??? Not so good... Har varit ur balans, och misstänker magkatarr. Mår illa och kräks utan att vara magsjuk... Och NEJ jag är absolut inte gravid!!! Men jag har varit duktig och kontaktat vårdcentralen för en ordentlig undersökning. De ska ringa upp mig nästa vecka.

Nu ska jag försöka komma ur pyamasen, innan Jonas kommer hem från jobbet om ett par timmar. Men det är ju så skönt att bara mysa runt i pyamas och raggisar utan krav... =)

Ha det gott!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela