Elisborg

En blogg om inredning, renovering och vardagen i vår lilla familj.

Så var det höst då.

Publicerad 2011-10-07 20:15:26 i Övrigt,

Ooops, vad jag är usel på att uppdatera. Men efter att vår gamla bärbara dator farit till datorhimlen, så blir det inte mycket tid vid datorn på fritiden. Därav den dåliga uppdateringen. Men ikväll gör jag ett undantag. För jag håller på att ladda upp bilder till framkallning. Vi var vid stugan och lekte fotografer i helgen. Och bilden nedan kommer att bli en canvas.
Inget som en riktig fotograf skulle imponeras av, men med tanke på hur svårt det är att få tre barn att samtidigt titta in i kameran, ha ögonen öppna och inte göra grimaser, så får vi vara nöjda. =)

Det känns som om det är mest jämmer och elände när jag skriver här. Sist hade jag borrelia, och nu har Melwin feber. Men annars ska jag inte klaga alls!

I måndags var det studiedag och all barnomsorg var stängd. Jonas tog ledigt och for till badhuset med T och M. Bus har aldrig varit i ett badhus innan, men han gillade det MYCKET. Så mycket att han ibland vaknar på natten för att fråga om vi kan åka till badhuset igen... ;) Vattenrutchkanan var visst det bästa. Tänk att han som var så rädd för allt sitt förstå år, har börjat gilla allt med fart så mycket.

Nu är bilderna klara, och jag ska gå ner och mysa med mina pojkar. Chokladpudding skulle det visst serveras.

Ha det gott!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela