Elisborg

En blogg om inredning, renovering och vardagen i vår lilla familj.

Tomteverkstad

Publicerad 2013-11-27 08:41:59 i Familj/vänner, Köpstopp, Pyssel, Övrigt,

Nu är det verkligen en hektisk tid. Många födelsedagar, julavslutningar, utvecklingssamtal och annat som ska slutföras inför jul. När man dessutom har köpstopp blir det lite extra att fixa med. Och jag slås igen av att det blir ganska sned fördelning i vår familj. Maken överlämnar all julklappsplanering och tillverkning till mig, och jag känner mig jättestressad av att hinna med allt... Vi måste få till en bättre fördelning!

Jag älskar ju att få pyssla, och igår kom första belöningen för alla timmar jag lagt ner så här långt. Jag kunde slå in två helt klara julklappar, slutförde ytterligare en och sydde klart en dress till Prinsen. (Som såklart växt en storlek just nu och behöver lite nytt i garderoben)

Jag kan visa lite bilder på vad som pysslats sedan sist. Inga julklappar dock, dem kan ni få se på juldagen. ;-)

Väska med reflex och necessär.

Linnekjol till mig, där jag konstruerat mönstret från grunden.

Tröja till prinsen.

Detta pysslade jag och mina fd kollegor ihop i torsdags. Tomtetavlan är min, den saknar fortfarande text bara...

När man syr mycket, går namnlapparna åt i snabb takt. Så 100st nya kom hem i fredags. Jag är jättenöjd med nya designen, som matchar visitkorten.

Tröja med traktorer och velourbyxor med fickor, det var dressen som blev klar igår. Han skickar en slängpuss till kameran, om någon undrar över posen. HahahaJag har sedan sist upptäckt ett nytt kul pyssel. Det är decopage med servetter, så enkelt och det blir så fint. Jag sätter på en talbok och så kan jag sitta i timmar och klippa och limma. Det är kvalitetstid det. Dessutom gillar Bus att klippa och pyssla, så han är gärna med. *bonus*

Dax att ta tag i den här lediga dagen. Lite jobb i tomteverkstan, ut och leka och några maskiner tvätt innan dagens utvecklingssamtal på dagis står på schemat. 

Ha det gott!


Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela