Elisborg

En blogg om inredning, renovering och vardagen i vår lilla familj.

Gott Nytt År!

Publicerad 2014-12-31 08:13:08 i Övrigt,

Snart har vi ett helt nytt år! Nytt med många möjligheter. Här i vår familj har vi tänkt att 2015 är året vi inser att vi inte är 20år längre och därför inte kan äta vad som helst när som helst... Vi började redan på annandagen faktiskt, och byter helt enkelt ut ett mål om dagen mot Modifast. 

Vi kommer unna oss gott till helgen och på kalas, och inte gå hungriga. Men försöka göra bättre val och motionera mera. Jonas har inte så mycket att jobba med, men 6kg har han som mål själv har jag hiskeliga 15...🙈 Men det ska vi fixa. De soppor och puddingar vi testat är dessutom riktigt goda. På jobbet där jag ofta äter lunch själv känns det här som en väldigt bra lösning. Det går fort och då får Charlie och jag längre promenadtid. 

Mitt mål är 0,5kg/vecka. Det behöver inte gå fort utan vi vill hitta ett sätt som är hållbart och funkar. Motion blir hundpromenader med eller utan stavar, cykling, tantgympan och buggkurs. 

Igår köpte jag nya kläder som är 1-2storlekar för små!!! 😝 De är mitt första mål att komma i. Eller jag kommer i dem nu oxå, men de sitter inte snyggt!!!

Galet snygga byxor från Chill Norway! Med Converse till vardagssnyggt och stövletter med lite klack för att bli lite mer uppklädd. Det är ett tungt fall i den, och den har blixtlås bak i nacken som snygg detalj. 


Hoppas alla får ett fint nyårsfirande och ett Gott Nytt 2015! ❤️

Ha det gott!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela