Elisborg

En blogg om inredning, renovering och vardagen i vår lilla familj.

Lilla Charlie.

Publicerad 2014-11-04 05:37:40 i Familj/vänner, Övrigt,

Igår påbörjades den efterlängtade hudutredningen. Den görs av en specialist i Kumla, så vi hoppas mycket på detta! Första steget är att under 8veckor vara extremt strikta med maten, endast det foder vi fick hos veterinären och vatten ska han få.

Inte ens tuggben är godkända, så vi kommer få passa honom ordentligt. Det är ju en mycket matglad hund som äter precis allt. Ett klådschema ska fyllas i varje dag oxå. Om 2v ska vi tillbaka och fortsätta utredningen, då ska han även sövas och få bort tre mjölktänder som vägrar bli lösa och ramla själva. 

Det är skönt att vara igång med utredningen, och vi hoppas så mycket på att de ska hitta något som går lätt att behandla!

Förutom detta som tog nästan hela dagen igår, så är det sjukstuga här just nu. Vi är alla förkylda, men Bus har även krupphosta och har det väldigt jobbigt. Speciellt nätterna är jobbiga för honom. Så idag ska jag vaba, det var länge sedan! Eftersom jag haft mycket på jobbet så har J tagit det under hösten. Men nu är det min tur, och jag tycker det är lite jobbigt och får alltid dåligt samvete när jag är hemma... Men, men sådant är livet med barn i huset. ❤️

Så här såg det ut när de kollade barnprogram igår. Charlie som var lite ynklig efter veterinärbesök och lugnande spruta, ville vara nära hela tiden. ❤️


Ha det gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela