Elisborg

En blogg om inredning, renovering och vardagen i vår lilla familj.

God fortsättning!!!

Publicerad 2010-12-29 07:27:30 i Övrigt,

Hoppas alla haft en lika avslappnad och mysig jul som jag haft! Vi har dragit ner på alla MÅSTEN, som finns under jul. Tjejerna är ju bara hemma varannan julafton, och då vill vi verkligen umgås. I år var tjejerna hemma. <3 På lunchen kom mina föräldrar och storebror hit, även tomten gjorde ett besök. Till lillemans stora förtjusning, han och tomten är numera nära vänner... ;-)

Lagom till Kalle Anka for gästerna vidare för att fira med min syster och hennes barn. Vi börjar bli för många för att kunna fira på ett och samma ställe. Så det här var ett bra upplägg tycker jag. Efter Kalle var det återigen julklappsöppning. Vi hade som vanligt satsat på en ordentlig grej och bara några småsaker utöver det. Till och med jag fick fina julklappar!!! Tack för dem tomten. =) Fina grå plädar av Emma, en mugg som Tilda målat på fritids, bullformar med texten "mammas bullar" av Emma, en fågelbok(hihihi, kan jag behöva då jag kan ca 5 fågelsorter...) av mina föräldrar och sist men inte minst en elektrisk värmefilt av min man elektrikern. Tack så mycket allihopa!!!

Resten av julaftonen var det lek och bus med nya leksaker och spel. Precis som det ska vara. Emmas kille dök upp senare på kvällen och då blev det glögg och pepparkakor. Det har jag bara fått berättat för mig, för jag slocknade tillsammans med lilleman och vaknade inte förens på juldagsmorgon... Så kan det bli när man jobbar in i det sista... ;-)

Resten av helgen tog vi det lugnt, gick promenader och mös runt i raggsockor och morgonfrilla här hemma. *MYSIGT* Jag jobbar den här veckan, men kommer vara ledig hela nästa. Då hoppas jag att alla håller sig friska, så vi kan vara ute och leka på dagarna!!! Och sitta vid symaskinen på kvällarna. Kanske kommer jag måla några av alla de loppismöbler jag släpat hem... Eller oxå ska jag bara slappa och titta på film... Det får bli som det blir, jag vill iaf ladda mina nu ganska tömda batterier. =)

Hoppsan, vad klockan tickar iväg. Jag hinner tyvärr inte ladda upp några kort, för det är dags att gå till jobbet.

God fortsättning &
Ha det gott!!!

Väntar på ljuset

Publicerad 2010-12-12 07:40:49 i Övrigt,

Idag, så fort ljuset kommer till mitt hörn av världen ska jag ut och fotografera. Efter julmarknaden har jag nämligen nästan 500 visningar på hemsidan!!! Jag är CHOCKAD på ett bra sätt!!! En hemsida som dock gapar pinsamt tom... Jag har försökt ta bilder i veckan, men de blir så mörka och trista. Så nu blir det utomhusbilder på plaggen som blev kvar efter marknaden och tyger som man kan göra beställning av. Hoppas att trafiken fortsätter till sidan nu...

Igår sydde jag upp två beställningar och en födelsedagspresent. Idag ska jag iaf klippa till en beställning, men hinner nog inte sy den. Vi ska nämligen fira Emma idag, och behöver städa innan det!!! Hur kan det bli så stökigt fast vi är borta nästan jämt???

Jag måste ringa banken och fixa ett företagskonto med bankgiro och deras bokföringsprogram. För nu är det dags att lämna in min första momsdeklaration. =) Jag gör ju ett antal deklarationer varje månad, men att få göra sin egen känns STORT!!!  Computer 

Om någon undrar hur det blev på jobbet, så hade vi ett möte dagen efter jag skrivit här. Där tog en av kollegorna upp alla lögner, och ställde chefen mot väggen. Själv var jag mest ledsen, och fick inte fram en bråkdel av vad jag tänkte. (det kanske var tur det...) Jag hade tänkt säga upp mig där och då, hade tom städat av kontoret... Men har nu bestämt mig för att ge det ytterligare lite tid. Jag trivs utmärkt med mina arbetsuppgifter, och funkar med jobbarkompisarna. Men HATAR verkligen lögner och skitsnack, och tycker det är otroligt oproffsigt av en chef att hålla på med sådant!!! Hade Jonas haft ett fast jobb så hade jag nog tagit deltid föräldrapenning och resten egna företaget, men som det är nu behöver jag min lön för att försörja oss alla fem.
 Thumbs Down 

Nej, ni mina vänner nu ska jag sätta lite fart med städningen. Kanske vi tom kan få fram någon jultomte. 
 Trapped Ornament  Christmas Lights  Blown Fuse 


Ha det gott!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela