Elisborg

En blogg om inredning, renovering och vardagen i vår lilla familj.

Summering av första månaden

Publicerad 2013-09-27 10:41:07 i Köpstopp,

Vår första ks-månad visste vi att jag skulle ha väldigt dålig lön, efter semestern.(obetald i år...) Och mycket utgifter. Men vi nådde vårt amorteringsmål med 3300kr marginal, sparmålet nådde vi inte. Men det visste vi redan när vi gjorde budgeten.
 
Som det ser ut för den kommande månaden, så kommer vi nästan nå vårt sparmål och amorteringen kommer även denna månad ligga högt. Vi har vabat och jag har varit sjuk, så vi får inte fulla löner nu på ett par månader. Men det är ju så livet är. =) Den här lönen ska även räcka till vinterkläder och ett tandläkarbesök som jag vet om nu. Och det dyker ju alltid upp något man inte tänkt på. Någon medlemsavgift för barnen, eller något som går sönder. Det är därför man ska ha en buffert! ;-)
 
Det känns fortfarande roligt och lätt, och inte saknar vi något heller. Ibland glömmer vi bort oss när vi handlar och köper lite som vi inte borde. Men så länge 1500kr räcker till mat och bensin varje vecka så är det ok tycker jag.
 
Ha det gott!

Mer julklappstips

Publicerad 2013-09-27 10:00:48 i Köpstopp,

Här kommer några mer bilder på bra julklappar. Vetevärmare, mer hjärtan (även fina att texta eller trycka på) och en tubscarf.

Pyssla på! <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela