Elisborg

En blogg om inredning, renovering och vardagen i vår lilla familj.

Varm i hjärtat!

Publicerad 2013-10-12 07:14:00 i Allmänt, Familj/vänner, Köpstopp, Pyssel, Övrigt,

Igår fick vi äntligen möjlighet att träffa brorsdottern, som föddes i tisdags. Hon är extremt söt, med massor av mörkt hår. Hennes mamma är ursprungligen från Filipinerna, och tösen verkar få mycket av hennes fina drag. Det är så mysigt med bebisar! <3
 
Jag höll mig till vårt köpstopp och sydde en klänning i stuvbitarna efter amningsklänningen. 

Vad som kändes extra bra var att hon hade amningsklänningen på sig, och tyckte den satt och funkade perfekt. *puh* Det är alltid svårt när man gör egna mönster och hittar på lösningar allt eftersom... Men tydligen lyckades jag den här gången, och de beställde två till. :-) Då får de betala tyget, så står jag för jobbet. Kan ju inte bryta mot ks-reglerna. 
 
Faktum är att jag faktiskt gjort ett regelbrott som jag måste erkänna här! I torsdags när jag pratade med svägerskan på BB, var hon ledsen och nedstämd. Hade ont, hemlängtan och pyret ville inte äta. Då ville jag muntra upp henne och skickade ett blomsterbud... Inte jättebra för köpstoppet. Men ibland måste man väll få? Inte var det en nyttopryl, men hon blev iaf väldigt glad. Så den 500-lappen känns ändå väl investerad!
 
Idag ska jag jobba... Revisorn kommer på måndag, och jag har massor kvar på boksluten. Han ska coacha mig med de saker jag inte rår på. Nackdelen med att vara ensam administratör och ekonom... Det går inte att delegera något och det finns ingen att fråga eller brainstorma med... Men jag hoppas att de är klara innan nästa helg. Det vore UNDERBART!!!
 
Ha det gott!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela