Elisborg

En blogg om inredning, renovering och vardagen i vår lilla familj.

En veckas rensande

Publicerad 2014-01-03 06:57:02 i Familj/vänner, Köpstopp, Renovering, Övrigt,

Idag är det dag sju på utmaningen, och jag tänkte sammanfatta den första veckan. Jag tycker fortfarande att det är roligt och går väldigt lätt. Igår jobbade jag och kände en liten svacka i orken. Men i övrigt har jag snarare fått ny energi av att rensa och få fint.

Idag ska jag fortsätta mitt rensande i köket, och hoppas på att det blir klart idag eller imorgon. 

Något jag inte tänkte på när jag började var att lusten att fixa med huset skulle öka så mycket. Jag känner mig nästan stressad av all inspiration att måla foder och lister som dyker upp i mitt huvud. Hallen kör vi på med nu iaf. Den har varit påbörjad sedan innan olyckan i okt 2012, så den har tagit mycket energi från mig under lång tid! Jag mår inte bra av avstannade projekt, och hallen har varit ett konstant minne från det jobbiga och att allt inte är som innan... 

Tanken var att det skulle rivas väggar och läggas nytt golv, nytt tak, ny dörr osv. Men nu blir det en enklare renovering.(jag har ju ett köpstopp att följa oxå) Det blir ny klädförvaring, färg och tapeter. Sedan ska jag kolla extra på belysning, då jag upplever hallen som mörk idag.

Förhoppningsvis kommer den kännas ljusare och luftigare bara av att få bort klädförvaringen och nya ljusa väggar. 

Jag kommer fortsätta rensa och röja månaden ut. Och jag hoppas att min lust att få fint spiller över på resten av familjen oxå. Jag har sett lite sådana tendenser den här veckan, och det gör mig väldigt glad!!!

Återkommer senare idag med dagens rensning. 

Ha det gott!

Kommentarer

Postat av: Cattis

Publicerad 2014-01-03 20:15:27

Det är så härligt när fler i familjen eller ens kompisar också blir inspirerade att börja rensa de med :)

Svar: Ja, visst är det. Och den här utmaningen får två reaktioner har jag märkt. En är att fy vad jobbigt, varför håller du på med det. Och en annan är att de själva börjar slänga lite mer medvetet. Och rensa upp i någon låda eller så. Det är roligt med lite reaktioner. :-)
Järnboås

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela